Sagan om bloggandets återkomst

Ta-da!
Nu har jag skaffat en blogg igen. Senast jag höll på med sånt här var 2008 och under tämligen mindre seriösa former, men jag har insett att en blogg kanske är det bästa kommunikationssättet för att nå alla er trogna fans hemma i Sverige.
Nu sitter jag och renskriver min fantastiska C-uppsats som handlar om nationell identitet i Hongkong och Macao. Har typ 5000 ord för mycket och tre dagar kvar till deadline. Efter deadline blir det uppsatsfest, städning, korridorsfest, packning, evakuering från NH4, middag, plugg, häng med Evelina, familjemiddag, opponering på C-uppsatser och därefter lyfter flyget!
Om allt går i lås vill säga. Varför inte maximera tiden innan man sticker liksom?
Åter till skrivbordet!
[ssba]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *