Inför Siste April

Det är fortfarande på sluttampen med plugget. Den senaste veckan har det mest varit fokus på hälsoekonomi.

Jag fortsätter att förundras över hur examinationerna går till på det här universitetet. I onsdags hade jag Final Exam in min hälsoekonomikurs. Av någon anledning hade inte professorn fått loss någon tentasal, så vi satt i vanliga läsesalen på B-School. 90 minuter hade vi till förfogande, vilket enligt mig är otillräcklig tid för att hinna svara på 9 påståenden och tre större problemfrågor. Vi fick ha med tre formellblad som vi snickrat ihop själva samt miniräknare och även denna gång var det ingen som kollade ID på en. Trots tidsbrist hann jag svara på alla frågorna och det borde ha gått vägen.

Nu är det fortsatt fokus på Corporate Finance. Det ska vara en open book exam, så det viktiga är att komma ihåg hur hag ska använda analysverktygen på effektivt sätt. Imorgon är det Siste April, och jag tänkte börja dagen med att plugga lite. Vid tre-tiden hoppas jag kunna möta upp Johannes, som också gick på Campeon. Han och jag reste till NYC och Detroit i mars 2009, vilket var en galet bra resa. Nu är han här i stan för att se Håkan Hellström! Jag och Åsa har också biljetter dit, så imorgon kväll skrålar vi med i Känn ingen sorg för mig Göteborg.

På söndag ska jag fortsätta med Corproate finance samt fira Stephens födelsedag på Bob’s Your Uncle på Columbus Avenue. Sen är det bara två dagar kvar till sista tentan… Är helt otroligt att året på Columbia snart är slut…

 

[ssba]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *