Hej igen!

Bloggandet lade sig visst i dvala. Bytisbloggen på lundagard.se tog över lite mer än väntat och därför blev det ett litet abrupt slut på mina förra. Ledsen för detta!

Nu ger jag mig på det här med att blogga igen. ”Loggbok i den doftande hamnen” tycker jag gott kan vara kvar som namn – New York är ju också en gammal hamn som doftar av både det ena och det andra.

Egentligen borde jag ha börjat det här bloggandet för länge sedan (dessa rader skriva på planet på väg till JFK). På grund av jobb, flytt och annat så blev det hela litet förskjutet. Men misströsta icke! Jag kommer att posta inlägg lite så här i efterhand, som får försöka redogöra för hur jag planerat, peppat och panikat över det här äventyret.

Den här bloggen ska försöka vara ett fönster mot mitt liv på nordvästra Manhattan, hur det är att plugga journalistik på Columbia och lite annat smått och gott.

I samma anda som förra gången jag bloggade lär det bli mycket listor, korta jämförelser och andra små bildanekdoter. Och har du som läser något du undrar över – släng iväg en kommentar!

Hörs!

[ssba]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *